پلی کربنات درجه یک
پلی کربنات درجه یک
Blog Article
به همین دلیل در مواردی مانند شیشههای ضدگلوله، سپرهای محافظ، و سازههای مقاوم در برابر ضربه استفاده میشود.
خیلی خوبه که درباره عوامل تاثیرگذار روی قیمت توضیح دادید.
کارخانه های بسیاری در ایران اقدام به تولید پلی کربنات میکنند اما به در نظر گرفتن استاندارد ها کیفیت تولید ، پلی کربنات یزد بهترین پلی کربنات و تولید عمده ی مصرفی در کشور میباشد.
پلیکربنات در دماهای بالا دچار انبساط حرارتی میشود، که ممکن است در پروژههایی که نیاز به پایداری ابعادی دقیق دارند، چالش ایجاد کند.
ورق پلی کربنات لانه زنبوری یا ۳ جداره به دلیل داشتن ساختاری مانند لانه زنبور، باعث حبس شدن هوا درون منافع موجود می شوند، که میتوان به عنوان یک ورق عایق حرارتی بالا و عایق ضربه استفاده کرد. این نوع ورق مصرف انرژی را کاهش میدهد و مقاومت خوبی در برابر رطوبت نیز دارد.
طلق پلی کربنات به خصوص نوع شفاف آن، شباهت فراوانی به شیشه دارد. این محصول نسبت به شیشه امنیت بیشتر و وزن کمتری را خواهد داشت. طلق پلی کربنات نسبت به شیشه عایقی قویتر در مقابل تغییرات دما خواهد بود.
ورق پلی کربنات کروگیت دارای خواص check here ویژه مکانیکی، انعطاف، وزن سبک، ایمنی بالا و نصب آسان میباشند که با اقبال گستردهای از سوی مشتریان روبرو شده است. این ورقها به صورت تخصصی در جی لیان جی تولید میشود.
مهمترین و عمده ترین محصولات این شرکت انواع مستربچ و کامپاند کربنات کلسیم می باشد.
پلی کربنات در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، الکترونیک، عمران و ساختمان، تولید مواد اولیه برای پلاستیک و غیره، استفاده میشود. به علت خصوصیات ضربه پذیری بالا، پلی کربنات در بسیاری از قطعات خودرو مانند شیشههای جانبی، فلاشرها، پنجرهها، چراغها، سقفها و غیره استفاده میشود.
پلیکربنات قابلیت عبور نور تا ۹۰ درصد را دارد که مشابه شیشه است، اما در عین حال مقاومت بیشتری نسبت به شیشه دارد.
آنها فوق العاده با دوام و در عین حال سبک هستند و انتقال نور استثنایی را ارائه میدهند.
ورقهای شفاف در بسیاری از کاربردهای صنعتی مانند ساخت گلخانهها و سیستمهای نورگیر استفاده میشود. همچنین آنها به صرفه جویی در هزینههای انرژی کمک میکنند.
نصب این سازه نسبت به شیشه راحتتر است. پلی کربنات همانند شیشه دارای امکانات ایمنی و عایق خواهد بود. در ضمن پلی کربنات عایقی بسیار موثر در مقابل سرما و گرما است.
در همان سال ۱۹۵۳، تنها یک هفته پس از اختراع پلی کربنات در بایر، دانیل فاکس در شرکت جنرال الکتریک در شنکتادی، نیویورک، یک پلی کربنات شاخهدار را سنتز کرد.